Informační průmysl a informační společnost - Vlasák, Rudolf
Diskusia pojmu informačný priemysel a k jeho poňatiu v súčasnom prostredí svetových komunikačných sietí a online informačných systémov. Ekonomické špecifiká informačného priemyslu. Informačný priemysel a makroekonomické myslenie. Informačný sektor v národnom hospodárstve. Snahy o členenie informačného sektora na okruhy. Informačné okruhy. Americký projekt informatizovaného sveta. Informatizačné koncepcie Európskej únie. Niektoré ekonomické aspekty vývoja informačných služieb v Českej republike.