Potřebuje firma manažera logistiky? 2 - Jurová, Marie
Úroveň logistiky. Logistická zložitosť v priamej väzbe na tok tovaru. Plánovanie. Doprava a sklady. Výroba - predaj. Riadenie logistiky si vyžaduje efektívnu organizačnú štruktúru, operatívnu organizáciu a využitie vyspelej techniky.