Terminologie logistiky. 10 - Dvořák, L.
Terminologická pomôcka pre zlepšenie komunikácie v oblasti logistiky. Slúži ako študijná pomôcka i ako podklad pre diskusiu odborníkov z oblasti logistiky. Autor pri jej zostavovaní vychádzal z platných národných a medzinárodných noriem. Táto časť obsahuje terminologické pojmy z oblasti logistiky od A po D.