Na vybudovanie etickej firmy nestačí len dodržiavať zákony - Žiačiková, B.
Charakteristika pojmu etika. Význam etiky v podnikaní, pri riadení firmy. Vzťah etiky a ziskovosti v podnikaní. Predpoklady etického rozvoja firmy. Morálny vývoj firmy. Existencia etického kódexu v amerických a európskych firmách. Význam etického kódexu pre úspešný rozvoj firmy.