Podnik a etika - Višňovský, Emil
Rozvoj oblasti podnikateľskej etiky vo vyspelých krajinách. Filozofia podnikania. Odpovede na otázky prečo sa podnikateľ má zaujímať o etiku. Mýtus amorálneho podnikania. Tri zásady podnikateľskej etiky.