Nevyhnutnosť spoločenského konsenzu - Preisinger, M.
Zvyšovanie úrovne plnení z nemocenského poistenia a dôchodkového zabezpečenia v kontexte sociálnej politiky v Slovenskej republike. Vyjadrenie názoru na sociálnu politiku ako činnosť zamierenú na uplatnenie sociálnych záujmov občanov a naznačenie možných smerov a metód tejto činnosti. Spôsob zvyšovania dôchodkov. Ekonomické aspekty zvyšovania úrovne dávok.