Sociologija - Szarková, Miroslava, 1951-
Recenzia publikácie Sociologija - Sociológia, Mostar, HKD Napredak 1995 - autor prof. Slavo Kukic. Je to pomerne rozsiahla publikácia, rozdelená do 11 kapitol. Autor analyzuje a zdôvodňuje súčasné spoločenské problémy. Pozornosť venuje teoretickým východiskám sociológie ako vednej disciplíny. Sociologický, ekonomický a psychologický prístup autora.