Ekonómia ako prírodná veda - Zapletal, Jaroslav
Ekonomické vedy sa nachádzajú vo fáze hľadania nového štýlu myslenia, ktorý by primeranejšie zodpovedal realitám súčasného sveta. Jednou z ciest k živému a účinnému ekonomickému poznaniu je orientácia na prírodné vedy.