Podoba a vlastnosti faktorů produkční funkce - Řezník, J.
Vlastnosti faktorov produkčnej funkcie. Produkčné faktory a štruktúra statkov. Produkčné faktory a štruktúra rezerv. Produkčné faktory a štruktúra trhu.