Niektoré súvislosti s vývojom pracovných síl v SR Príloha Hospodárskych novín
Z publikácie Štatistického úradu SR o vývoji pracovných síl v SR za prvý štvrťrok 1997. Tri základné okruhy: Ekonomicky aktívne obyvateľstvo. Zamestnanosť. Nezamestnanosť.