Zdanenie náhrad cestovných výdavkov u zamestnancov - Fekete, Imrich
Poskytovanie cestovných náhrad podľa zákonov č.119/1992 Z. o cestovných náhradách a nariadenia vlády SR č.170/1993 Z.z. v znení zákonov č.53/1996 Z.z. a č.323/1996 Z.z. a nariadenia vlády SR č.170/1993 Z.z. o poskytovaní niektorých výdavkov zamestnancom zahraničnej služby v znení nariadenia vlády SR č.189/1996 Z.z. Pracovnoprávny a daňový aspekt poskytovania cestovných náhrad. Zdaňovanie cestovných náhrad.