Osobitosti zamestnávania absolventov škôl a mladistvých - Rievajová, Eva
Politika trhu práce týkajúca sa zamestnávania absolventov škôl. Vývoj nezamestnanosti absolventov v r. 1989 - 1996. Nezamestnaní absolventi podľa vzdelania.