Výdrž ako hlavná ingrediencia - Jenewein, J.F
Majiteľ poradensko-konzultačnej spoločnosti Management Consulting Jenewein International Dr. Jean-Francois Jenewein predstavuje strategický plán rozvoja spoločnosti do r. 2000. Jedna z prvých rakúskych spoločností s medzinárodnou pôsobnosťou zameraných na vyhľadávanie a výber kandidátov pre vrcholový a stredný manažment, manažérsky a personálny audit a poradenstvo v oblasti ľudských zdrojov.