Aká je štruktúra nezamestnaných v SR Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Štruktúra nezamestnaných v SR podľa rozličných kritérií: veku, pohlavia, teritória, podľa príčiny skončenia posledného zamestnania, podľa vzdelania. Dôvody nezamestnanosti. Nezamestnaní muži a ženy v 1. štvrťroku 1997 podľa dĺžky nezamestnanosti.