Globální krize nezaměstnanosti pokračuje, mzdová regulace roste
Miera nezamestnanosti vo svete. Trend chápania nezamestnanosti ako nevyhnutný produkt trhových síl. Miera nezamestnanosti v r. 1994 - 1996 podľa vybraných krajín. Potreba účinného modelu politiky trhu práce. Riešenie problematiky nezamestnanosti v krajinách strednej a východnej Európy a rozvojových krajinách.