Zosúladenie nadácie s novým zákonom - Ukrop, Milan
Činnosť nadácie ako samostatnej právnickej osoby po 31. auguste 1997. podľa zákona č.207/1996 Z.z. Postup pri zápise do registra nadácií. Vzor zriaďovacej listiny a štatútu nadácie. Komentár k textu zriaďovacej listiny.