Možnosti slovenského poľnohospodárstva - Rybár, M.
Rozhovor s predstaviteľom slovenského družstevníctva Ing. M. Rybárom o úlohe družstevníctva v ekonomike Slovenska, ekonomickej situácii družstiev, legislatívno-právnych i ekonomických problémoch ako aj návrhoch na riešenie. História družstevníctva na Slovensku. Transformácia družstevníctva na Slovensku. Internacionalizácia družstevníctva.