Daň z pridanej hodnoty. 2 - Jánoš, Daniel
Výklad niektorých ustanovení zákona č.289/1995 o dani z pridanej hodnoty. Vymedzenie základných pojmov. Činnosti, ktoré podliehajú DPH. Platitelia DPH a ich registrácia. Miesto zdaniteľného plnenia. Základ dane. Sadzba dane. Praktické príklady.