Povinnosti pri zdaňovaní - Piršelová, Dagmar
Aktuálne problémy v zdaňovaní príjmov zo závislej činnosti v r. 1997. Zmeny predpisov a ich správna aplikácia. Zmeny v Zákonníku práce. Ochranné pracovné prostriedky. Zákon o zamestnanosti. Povinnosti zamestnávateľa. Spoločníci spol. s r. o. Dôchodcovia oslobodení. Zákon o Sociálnom fonde. Novela zákona o Sociálnom fonde. Štátny rozpočet. Penále a nedoplatky.