Vyhláška Ministerstva financií Slovenskej republiky č.61/1997 Z.z. zo 7. februára 1997 o zabezpečovaní colného dlhu zárukou
Zabezpečenie colného dlhu zárukou. Forma a obsah náležitostí záručných listín. Paušálne zabezpečenie colného dlhu. Podmienky, za ktorých môže byť ručiteľom aj iná osoba ako banka. Príloha k vyhláške MF SR - záručná listina.