Devín banka, a.s. Svet medzinárodného bankovníctva - Trandžíková, Z.
Rozhovor s Ing. Z. Trandžíkovou o pôsobení Devín banky, a.s. Základné vývojové etapy histórie Devín banky, a.s. Niektoré špeciálne služby a produkty, ktoré ponúka Devín banka. Realizácia stanovených cieľov. Filozofia banky pri budovaní pobočiek. Spolupráca Devín banky s NBS a ďalšími subjektami bankovej sféry.