Špekulanti vďaka NBS nepochodili - Glasová, A.
Riaditeľka úseku dealingovej divízie Treasury Slovenskej sporiteľne Mgr. Anna Glasová o niektorých príčinách pohybu na českom a slovenskom peňažnom a devízovom trhu v posledných týždňoch.