Charakter trhu nesignalizuje nijaké pozitívne zmeny Príloha Hospodárskych novín - Krúpa, P.
Hodnotenie júna 1997 na mimoburzovom trhu RM-Systému Slovakia. Indexy RM-S od 1. 1. do 30. 6. 1997. Mesačný vývoj anonymných a priamych obchodov v priebežnej aukcii r. 1997. Denný vývoj obchodovania v priebežnej aukcii v júni 1997. Mesačná štatistika obchodov z priebežnej aukcie. 50 najviac obchodovaných spoločností v priebežnej aukcii - anonymné obchody a priame a registrované priame obchody.