Economic Development of Slovakia in 1996
Hospodársky rast SR v r. 1996. Rozširovanie vnútorného dopytu pri súbežnom reálnom poklese vývozu. Prírastok HDP. Tempo rastu priemyselnej produkcie. Vývoj vnútornej rovnováhy. Finančná a menová politika. Krátkodobý výhľad na r. 1997.