Konjunkturálne trendy v ekonomike Ukrajiny Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Súčasná hospodárska situácia v Ukrajine podľa hlavných ekonomických ukazovateľov. Monitor hospodárskeho vývoja Ukrajiny. Vývoj nezamestnanosti, dovozu a vývozu a veľkoobchodných cien.