Placení účtu za gulášový komunizmus. 1 Maďarský vývoj a makroekonomická stabilizace z pohledu politické ekonomie - Kornai, János
Charakteristika vývoja maďarskej ekonomiky. Prehľad politickej histórie Maďarska od r. 1956. Politické priority - blahobyt, bezpečnosť a kľud. Trendy vo vývoji hrubého domáceho produktu. Medzinárodné porovnanie vývoja reálnych miezd od r. 1990. Stabilizačný program Maďarska vyhlásený v r. 1995.