Vo väčšine štátov CEFTA sa spomaľuje hospodársky i cenový rast a klesá nezamestnanosť - Švec, P.
Základné národohospodárske charakteristiky a hospodársky rast krajín CEFTA. Závery z porovnávacej správy týkajúcej sa miery nezamestnanosti. Medziročný rast HDP v krajinách CEFTA v r. 1995 a 1996. Zmiernenie inflačných tlakov. Deficit a zvyšovanie dovozov.