Nástin postavení zemědělství a zemědělské politiky ve vývoji Evropské unie. 2 Príloha - Macháček, O.
Vývoj spoločnej poľnohospodárskej politiky Európskej únie do r. 1992. Reforma spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ v r. 1992. Rastlinná výroba. Živočíšna výroba. Poľnohospodárska politika EÚ v r. 1992 - 1996.