Metody tvorby cen Seriál o marketingovém mixu služeb. 2 - Janečková, Lidmila
Vhodnou metódou tvorby cien je hodnotová metóda vychádzajúca z vnímania hodnoty danej služby príslušným trhovým segmentom. Taktika cenovej tvorby. Postup tvorby cien. Individuálne ceny. Ceny určené na odvrátenie pozornosti. Garančné ceny. Konkurenčná ponuka.