Skromnosť ako životný štýl Zákazníci už nepodliehajú bombastickej reklame - Hanuláková, Eva, 1964-
Najvýznamnejší subjekt trhu - zákazník. Cieľom každej firmy je spokojný zákazník. Budovanie dôvery zákazníka voči firme. Dôvera vytvorená na báze kvality. Dôvera vytvorená na báze pravdy.