Umístění organizace poskytující služby a distribuční kanály Seriál o marketingovém mixu služeb. 3 - Janečková, Lidmila
Rozhodnutie o umiestnení organizácie a voľba distribučných kanálov sú ovplyvňované hlavne tým, že služby nie je možné skladovať. Rozmiestenie poskytovaných služieb. Požiadavky trhu. Distribučné kanály.