Zásady efektívneho obchodného rokovania - Szarková, Miroslava, 1951-
Obchodné rokovanie - špeciálny typ kreatívnej komunikácie. Jeho úspešnosť je priamo podmienená schopnosťou kreatívne komunikovať. Zásady efektívneho obchodného rokovania.