Úspěch nových produktů je pro české firmy existenční nutností. 1 - Pitra, Zbyněk
Odporúčania pre úspešné využitie rozpracovaných inovačných projektov vo firmách. Kľúčové aktivity v procese vývoja nového produktu. Najčastejšie sa vyskytujúce slabiny v inovačných postupoch. Faktory úspešnosti nových produktov. Hodnotenie komerčných a technologických príležitostí pre nové produkty. Základné dimenzie inovačnej stratégie firmy. Základné typy inovačných stratégií.