Malá architektúra interiéru Správne usmernenie nákupu ovplyvňuje výšku obratu - Zajacová, Eva
Úspešnosť predaja závisí v mnohom aj od vnútorného zariadenia predajne a architektúry interiéru. Tradičné usporiadanie - vysoké regály - na ústupe. Účelné a moderné usporiadanie zariadenia predajne má vplyv na zvýšený obrat, zníženie krádeží a skvalitnenie predaja.