Podiel priameho predaja na maloobchodnom obrate bude dynamicky rásť - Dojčan, Ľ.
Polemika autora na tému priameho predaja - reakcia na článok Multilevel marketing z Trendu č. 10/1997. Tri okruhy otázok: 1. Je priamy predaj marketingom? 2. Je priamy predaj prínosom pre spotrebiteľa? 3. Má priamy predaj budúcnosť na Slovensku?