Čím prilákať zákazníka? Nepotravinársky tovar v malých supermarketoch - Zajacová, Eva
Malé supermarkety a ich tovarový sortiment. Vo svojich priestoroch ponúkajú dve tretiny potravinársky tovar a jednu tretinu nepotravinársky spotrebný tovar. Priblíženie ponuky širokého sortimentu tovaru k zákazníkovi. Správne umiestnenie nepotravinárskeho tovaru v predajni.