Teritoriální rizika z netradičních pohledů. 1 - Škorpil, M.P
Všeobecná charakteristika zahraničnoobchodných vzťahov medzi krajinami OECD a rozvojovými krajinami a krajinami SVE. Analýza vzájomných obchodných výmien. Štruktúra vývozu krajín OECD. Riziká spojené s touto obchodnou výmenou a poistenie u prílušných poistiteľov. Poistenie záujmov zahraničných.