Teritoriální rizika z netradičních pohledů. 2 - Škorpil, M.P
Postavenie medzinárodnej pomoci smerujúcej z krajín OECD do rozvojových krajín a krajín SVE. Podiel hrubého domáceho produktu tvoriaci rozvojovú pomoc vyspelých krajín. Poistenie záujmov zahraničných. Vývoz do rozvojových krajín a krajín SVE.