Teritoriální rizika z netradičních pohledů. 3 - Škorpil, M.P
Perspektívy v oblasti teritoriálnych rizík na roky 1996-2005. Rast dopytu po dovozoch v rozvojových krajinách a krajinách SVE. Poistenie záujmov zahraničných. Riziko politické.