Vyhláška MH SR č.122/1997 Z.z. o zavedení dovozného depozita
Komentár k vyhláške MH SR z 29.4.1997 č.122/1997 Z.z. o zavedení dovozného depozita. Predloženie dokladov k dovoznému depozitu. Zloženie dovozného depozita. Obsah dokladov. Príloha k vyhláške.