Vyhláška o zavedení dovozného depozita
Vyhláška MH SR z 29.4.1997 č.122/1997 Z.z. o zavedení dovozného depozita v znení vyhlášky MH SR č.150/1997 Z.z. Prepustenie tovaru do voľného obehu. Obsah dovozného depozita a vládnej pohľadávky. Správa depozita. Prepočet zahraničnej meny na slovenskú. Podmienky žiadosti o vrátenie dovozného depozita. Príloha - zoznam tovarov a číslo colnej sadzby. Doklad o zložení dovozného depozita.