Zamestnanosť z pohľadu priamych zahraničných investícií - Hošková, Adela
Analýza vplyvu priamych zahraničných investícií (PZI) na slovenskú ekonomiku. Vplyv PZI na zamestnanosť v materskej a hostiteľskej krajine. Vplyv PZI na zamestnanosť na Slovensku. Medzinárodný transfer technológie a know-how medzi partnerskými krajinami.