Mark, Gulden und Euro Marka, gulden a euro - Rijnvos, C.J
Od vytvorenia colnej únie v r. 1968 sa Európske spoločenstvo usilovalo o realizáciu hospodárskej a menovej únie. Formy spolupráce v menovej oblasti v rámci Európskeho spoločenstva. Európsky menový systém a jeho úloha.