Sprievodné problémy a výsledky zo zjednocovacích procesov štátov EÚ podľa požiadaviek Maastrichtskej dohody. 2 Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Miera inflácie - ukazovateľ, ktorého vývoj sa sleduje v harmonizačnej - prípravnej fáze Európskej menovej únie v krajinách Európskej únie. Vývoj a úroveň inflácie v krajinách EÚ. Mzdové náklady a produktivita práce v krajinách EÚ. Vývoj mzdových nákladov vo vybraných krajinách EÚ.