Vyspelá Európa bude o päť rokov platiť jednotnom menou euro - Nosálová, S.
Predpokladaný časový plán vzniku Európskej menovej únie. Podmienky členstva v EMÚ. Zjednotenie peňažnej, úverovej a kretitnej politiky členských štátov. Výhody a nevýhody zavedenia euromeny.