Čo môže a čo nemôže byť ochrannou známkou - Holakovský, Štefan
Marec 1997 - účinnosť nadobudol zákon č. 55/1997 Z. z. o ochranných známkach. Zdôvodnenie nového zákona. Vyšpecifikovanie ochrannej známky. Kategórie ochranných známok. Vymedzenie označení, ktoré podľa zákona nemožno uznať za ochrannú známku.