Moderná obec a mesto - Pružincová, M.
Z obsahu prílohy: Obecný byt, náš spoločný hrad? Majetok a majetkové práva miest a obcí. Smernica o evidencii majetku miest a obcí. Je ľahké stratiť funkciu starostu. Turisti = zisk aj výdavky.