Základné sociálno-ekonomické charakteristiky nových krajov a okresov Slovenska. 19 - Rajčák, Milan
Porovnanie základných charakteristík okresov a krajov Slovenska. Košický kraj. Okresy: Sobrance, Spišská Nová Ves, Trebišov - stavebníctvo, poľnohospodárstvo, lesné hospodárstvo, cestná doprava, železničná doprava, letecká doprava, technická infraštruktúra.