Netreba čakať na vlastné chyby - Zelienková, Zdenka
Pomoc spotrebiteľských organizácií pri prekonávaní ťažkostí vyplývajúch zo spotreby. Vzdelávanie spotrebiteľov. Príklad spotrebiteľskej výchovy z Nemecka. Aktivity Spotrebiteľského inštitútu.