Dôchodkové pripoistenie - aktuálna téma dneška - Škrovánková, Lea, 1954-
Problematika dôchodkového zabezpečenia. Dôchodkové pripoistenie zabezpečuje v Belgicku zamestnávateľ. Riešenie penzijného zabezpečenia na Slovensku.